Скандалната Сузанита хвърли голяма бомба с новината, че е бременна. Щерката

...
Скандалната Сузанита хвърли голяма бомба с новината, че е бременна. Щерката
Коментари Харесай

Сузанита разкри пола на бебето, Орхан Мурад нехае

Скандалната Сузанита хвърли огромна бомба с новината, че е бременна. Щерката на Орхан Мурад сподели големия стомах и кой е бъдещият баща. 

Известната със скандалните си прояви Сузанита направи празненство, на което да разгласи какъв пол ще бъде първото й дете. Новината беше изненада и самата нея, защото авансово е декларирала пред лекарите, че не желае да знае. 

Сузанита ще има момче, излиза наяве от клипчето в обществените мрежи. На фрагментите се вижда торта със наследник крем и конфети в същия цвят, което е сигурен знак за бебе от мъжки пол. А от реакцията на бъдещите родители съдим, че са се надявали на тази вест. 

Сузанита заченала незабавно откакто бе изписана от клиника за наркомани и е решила, че появяването на едно бебе ще й помогне в този сложен миг. 

Баща й Орхан Мурад по никакъв метод не е отбелязал обстоятелството, че ще става дядо. Говори се, че е скаран със Сузанита и изобщо не я поглежда. Бившата му брачна половинка Шенай я настроила против него и все още те не поддържат никаква връзка. Вместо това той реши да се ожени преди броени дни, с цел да не бъде самичък, откакто най-любимите му същества го зарязаха по време на пандемията, написа show.blitz.bg.

 
      Вижте тази обява в Instagram.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР